Hoppa till innehåll

Bloggen: SM final, maximal inspiration. 

Vilken rolig och lärorik helg! Under söndagen kommenterade jag och Marianne Esseen-Söderberg seniorernas SM final och det var som sagt inte bara roligt utan även väldigt lärorikt. Jag pluggade ju självklart på lite extra inför sändningen. Finalen finns att se på Horse1 sida.  Hade även äran att få göra en intervjuv med både Bo Jennå och Charlotte Haid-Bondergaard.  

    

   En super kul helg som definitivt gett inspiration till både måndagens och dagens ridning och självklart följde jag Bo Jennås råd att verkligen ta mig tid till ridningen, se min intervjuv med Bo på Horse1 program . Har du inte kanalen men vill prova den så har du en hel månad på dig kostnadsfritt. 

Det har varit två tidiga mornar. Klev upp och var i stallet kl 06.00 både igår och idag. Jag är verkligen ingen morgonmänniska men att få börja dagen med att ha en stund för enbart mig och mina hästar och verkligen kunna koncentrera mig på ridningen och att ge min häst den uppmärksamhet den förtjänar är nästintill oslagbart. Att sedan vara klar med alla tre hästar runt nio är en ganska skön känsla. 

Sov gott!