Hoppa till innehåll

Bloggen: Semester i sikte

Bara en dag kvar och sen semester i 10 dagar… Det ska bli härligt! Det är dock lite pyssel med hästscheman, lektionsscheman mm mm som ska fixas innan jag kan koppla bort och koppla av.
Det är tur att jag har så bra personal så det inte är några större svårigheter att lämna över och har ni några frågor under perioden jag är bortrest (och övrig tid också, när ni inte får tag i mig) så har vi en bemannad telefon må-sö 08.00-15.00 med telefonnummer +46 72-045 41 67. Jag kommer ha begränsad tillgång till mailen så det är inte säkert jag kan svara och då är det även där bra att ni kan få svar från någon annan i personalen. Om ni vill avboka så gör ni det som vanligt till boka@ap-ridutveckling.se där allt flyter på som vanligt och registreras.

Tränade med Lizzan för Anna Hedbys idag och hon tar små kliv framåt, eller rättare sagt, vi tar små kliv framåt. Hon är en glad och positiv häst men även en stor häst som lätt blir lite stark ibland men sakta så börjar jag hitta ett system där hon blir lättare och lättare.

(null)
Har haft några besvärliga dagar med astman så en semester kommer lägligt nu. Jag brukar alltid förebygga mina förkylningar med Coldzyme

(null)
Den är faktiskt ruggigt effektivt sen brukar jag göra en varm dryck av vitlök, ingefära, citron, honung, chili och dricka. Det är precis lika skitäckligt som det låter men gör susen! Det är Magnus som brukar tvinga i mig det och jag var jätte skeptisk i början men håller numera med honom om att det fungerar. Men det mesta man tror på fungerar ju, eller hur?! Håller nu tummarna för att det bara är lite astma och inte en förkylning på gång och att jag i så fall har motat bort den för om två dagar ska jag njuta av sol och bad på en båt guppandes i Karibien!

(null)