Hoppa till innehåll

Bloggen: Sega bredband och förvänd galopp

Den här dagen flöt tyvärr inte alls lika bra. Jag har suverän faktureringshjälp men trycker på knappen för “skicka” själv och det tycker man ju inte ska vara så svårt, men idag hakade sig hela datorn och det som borde ta några minuter tog flera timmar!   

 Resten av dagen blev bättre och idag fick jag till den förvända galoppen på Bugge som var så svår igår. Det är svårt med ny häst och man får testa lite vad som fungerar och inte fungerar. Idag provade jag att rida lite lägre tempo (skulle säkert inte uppskattas av min tränare så jag får inte göra det till en vana ….) så jag själv hann med och då fick jag till det. Jag håller med om att det blev lite oengagerad galopp men jag tänkte att om jag först kan få till den förvända så kan jag sen få mera engagemang i galoppen sen och om jag just nu varvar med att öka på i den rättvända så blir det på sikt bra. 

Lizzan var inte alls på humör idag och tyckte att allt jag föreslog var riktigt dåliga förslag. Jag började ambitiös med att även där jobba med den förvända galoppen men insåg att det var helt fel dag för ett brunstigt sto och övergick till övergångar. Fick nöja mig idag med att hon tyckte jag var ganska ok ändå mot slutet. Jag fick frågan idag om jag höll min plan trots att jag kände det var en dålig dag och som ni ser så är svaret nej. Jag anpassar mina pass efter dagsformen men försöker hålla min plan då gott det går. Skulle det vara ofta jag fick tänka om så får jag såklart se till att ta igenom och lösa mitt problem men händer det någon gång ibland att jag känner att hästen inte är i form för dagens plan, då tänker jag om och anpassar. Idag var en sån dag.

Den här veckan får vi ju börja jogga igång Löva och han är alldeles lycklig över att få börja röra lite mer på sig. Positiv och glad häst, jag älskar honom!

  

Idag har jag träningsvärk i precis hela kroppen eftef mitt återbesök på Kampsportstadion, att man tappar så fort!  

 

Min goda vän och träningskamrat Jennifer. Missa inte hennes och denises nya singel som nu finns på Itunes och Spotyfy: Catfight – Your world is mine