Hoppa till innehåll

Bloggen: Ryggskott

Sängläge med lite ryggskott idag, var nog lite för träningsambitiös förra veckan! Det är lite pyssel med att hitta en bra balans mellan träning och vila och speciellt när man som jag har en gammal skada att dras med.
Men jag hinner summera min måndag som bestod av ridpass på morgonen och min måndagslektion innan jag åkte in mot stan för att spendera resterande av dagen på 4goods work föreläsning med underbara Mia Törnblom.
Hon pratade mkt om ledarskap, kroppspråk och framför allt självkänsla. Hon har ett härligt och medryckande sätt att föreläsa och visst kände jag mig peppad när hon var klar.

(null)
I väntan på kvällens föreläsare gick jag och Linda och tog en bit mat och sen mötte vi upp Tanja och Ankie.

(null)
Kvällen startades upp med Kajsa Ingemarsson som tappade mig efter de fem första minuterna och uppriktigt så vet jag inte riktigt vad det var hon försökte förmedla?! Övriga var dock jätte bra och Annika Sjöö från Let’s dans pratade om mat och träning, Laila Bagge bjöd på en inspirerande livshistoria och Aron Andersson berättade om sitt liv efter cancern och hur man kan välja att se saker omkring sig. Vilken livsgnista och vilken kämpe! Min vän Ullis är med och fixar på 4good teamet och vill ni också ta del av föreläsningar mm så gå in på deras hemsida och läs mer om hur ni kan bli medlem vilket inte kostar någonting.

(null)