Hoppa till innehåll

bloggen: ridresa till portugal

Från Stjärnhoppning och tv-inspelning till Portugal och Lusitanos. Är tillbaka igen på Pero Viegas och Nuno Avelar för några dagars jobb och träning. Jag älskar Portugal och det härliga klimatet här. 

Nuno är en grym tränare och längtar du efter några sköna dagar i Portugal med god mat, trevlig service i lantlig herrgårdsmiljö med naturen fylld av korkekar och självklart intensiva träningspass på välutbildade hästar så häng med nästa gång! Pero Viegas ligger ca 14 mil och knappa 2h bilfärd från Lissabon priset för 6 ridpass inkl mat och boende är ca 5100kr till det tillkommer flygbiljetter (bokas själv, rekommenderar TAP Portugal, ca 2000kr om de bokas i god tid) vi åker torsdag em och landar igen måndag lunch.

Nästa datum är 27-31 augusti. Du behöver inte vara ridande elev på Ap-Ridutveckling för att följa med, alla är välkomna. Bokar du innan den 31/5 ingår en extra träning hemma i Svergie  ,hos AP-Ridutveckling, innan avresan samt en uppföljnings träning efter hemkomsten (värde 860kr) För mer information eller bokning: info@ap-ridutveckling.se