Hoppa till innehåll

Bloggen: ridpass på schemat

God morgon kalla måndag!
Jag börjar mina måndagar med tidig morgon och ridning. Härlig start på veckan. Jag gör alltid ett schema för veckan som kommer där jag planerar in hur hästarna ska gå och hur de ska arbetas. Jag har ju den lyxiga förmånen att ha Eva som delhästägare vilket innebär att vi varvar med vilka hästar vi rider. Men måndagar och fredagar har jag alla våra raringar och det är de dagarna jag rider flest hästar. Lördagar och söndagar rider jag inte alls om det inte är tävlingar, då lägger jag om schemat. För mig, som har en dålig nacke och rygg, är det jätte viktigt att jag även låter kroppen få vila så det här är ett perfekt upplägg som passar mig. På måndagar och fredagar har jag dessutom hjälp att göra i ordning alla hästarna och idag fick jag superb hjälp av Titti.

20140113-074300.jpg