Hoppa till innehåll

Bloggen: Portugal resa och en ny tävling.

I dag vaknade jag inte alls tidigt utan tvärt om, det var skit segt att komma upp! Men det är kul att vara på jobbet för jag har verkligen ett skit kul jobb och det känner man lite extra när man varit borta i 11 dagar.
man känner även att man tränar ganska mkt… Har en sån träningsvärk idag! Det räcker med nästan två veckor från hästryggen och träningen för att återigen få lite träningsvärk!
Denz är ju i Estland nu och jag fick en liten hälsning att han mår bra och allt funkar fint. Planen är att han ska vara där i ca 4 månader och sedan säljas. Jag har inte tid till flera hästar och är så dålig på att sälja min egen så nu är han hos Maria som jag köpte Löva av. Eva och jag planerar att åka dit och hälsa på honom snart.

Jag planerar även att åka till Portugal igen, till Nuno. Någon som vill åka och träna?
28 mars- 1 april finns det möjlighet att åka ner till Nuno och äta gott, bo bra och träna med två ridpass/dag. är du intresserad så maila mig. Fly bokas enklast med TAP, som har bra priser och trevliga flyg.

20140710-025224-10344956.jpg20140708-010544-3944028.jpg 20140708-010740-4060084.jpg20140708-010651-4011653.jpg

Underbara Portugal, jag älskar att åka dit och man är alltid lika inspirerad när man kommer hem.

Jag nämnde att jag planerar att springa Göteborgsvarvet och en smart grej att ha med sig när man springer är IQ-bältet. Där kan man placera telefonen och slippa trasslande hörluresladdar. Det är inte bara när man springer jag tycker den är bra utan även om man tex rider ut. Skulle olyckan vara framme så är telefonen alltid nära till hands och man kan lätt tillkalla hjälp. Prata aldrig i telefonen medan du rider eller leder en häst, då tappar du fokus på din häst och då kan det lätt hända något.
Nu kan du vinna ett eget bälte värde 498 kronor.  Ta en bild på dig själv (eller någon du vill ska vinna ett bälte) i en situation där du skulle vilja ha ett eget bälte och motivera varför, lägg upp den på Instagram där du taggar #apridutveckling @annawallberg samt @iqexercise.  Den mest kreativa bilden vinner och vinnaren presenteras onsdag 11/3.

Det går även att köpa ett bälte hos mig till specialpriset 399kr inkl en miniväska att fösta på bältet.

På bilden Maria Akraka med Lanz.