Hoppa till innehåll

Bloggen: penicillin panik och världens bästa Cissi!

Idag har jag röjt undan en hel del administrativt jobb.
Jag har ju underbara Cissi som sköter det mesta inom det administrativa och det är super att ha hennes kompetenta hjälp. Det är henne ni får svar från när ni tex har fakturafrågor eller bokningsfunderingar. Hon är även en väldigt duktig ryttare så idag fick hon ta sig an Löva och Bea som också jobbar med mig tog Lizz som såg super fin ut.

Jag måste erkänna att jag är lite mör efter min vecka med PT på Ultuna. Jag är så glad att han är hemma igen och i kväll hade vi en lång gosstund. Det märks att han är lite tagen av veckans drama men han verkar ändå ganska ok.
Det var lite sjå att jaga penicillin idag när det är dagen innan midsommar och jag fick lite panik under kvällen när det var slut i Väsby. Återigen har jag ju underbara Cissi som fixade så att Magnus kunde plocka med sig det från Apoteket i stan när han var på väg hem.
De har varit väldigt bra på Ultuna men något så viktigt som penicillin i detta fall borde de väl kunnat skicka med hem? Hur som så löste det sig bra och nu håller jag tummarna för att han snart är fit for fight igen. Det viktiga nu är att han rör sig ordentligt så det inte svullnar upp så minst 20min 3 ggr/dag och hagvistelse är receptet de närmsta 14 dagarna.

I morgon ska jag ta en välförtjänt ledig dag och fira midsommar med bla mina nyss hemkomna vänner från
Husbilsemestern. Hur firar du midsommar?

Tusen tack för all hjälp idag underbara Cissi <3 20140620-010853-4133478.jpg