Hoppa till innehåll

Bloggen: packa, lyssna musik och i morgon semester.

Oj, idag rann dagen bara i väg på alla åka bort förberedelser…
Nu är det bara packa kvar och vad svårt det är att packa sommarkläder när det är vinter! Lyxproblem, eller hur! I morgon ska jag börja min dag med lite frukostinspiration hos 4good där min vän Ullis jobbar. Jag längtar mest efter att träffa henne, det andra blir ett plus, för nu har det blivit väldigt lite sista veckorna.

På tal om vänner! Ni har väl inte missat min vän Maries låtsläpp?! Den är verkligen skit bra och hon har en fantastisk röst. Det har gått bra på Itune charts sweden där hon nu ligger tvåa, hon är så värd det!
Låten heter Black Hole Part || och ni kan höra den här.

Och ni hittar den såklart på Itunes om ni vill ladda ner.

(null)

…. I morgon reser vi…..

(null)