Hoppa till innehåll

bloggen: övning ger färdighet, en inspirerande träningshelg är avslutad. 

Det har varit en lärorik, inspirerande och framför allt rolig helg. Det är så härligt att ibland gå all in och få fördjupa sig i sitt hästeri och låta detta få full fokus för en hel helg.  Jag fick mkt med mig efter två träningspass för Rasmus. Jag gillade verkligen Rasmus sätt att undervisa, han ingav förtroende, lugn och framför allt mkt kunskap. Jag ser redan fram mot nästa gång han kommer.

Jag hoppas (tror) att mina elever och övriga som varit med och tränat är lika nöjda som jag och med ny inspiration ser fram mot nästa ridapass. 

Jag passade på att ställa alla möjliga frågor till Rasmus. Allt från hur han lägger upp träningarna till hur han planerar sina ridveckor och hur han löser det när han åker iväg och om han hade några andra intressen och hobbies….. Jag fick många bra tips och råd jag kan tänka över och se hur och vilka jag ska omvandla till att passa in i mitt liv. Den genomgående tråden är ändå den konsekventa träningen, att alltid sätt den i främsta rummet inder dagen och inte tumma på den sådet bli ogjort. Timmarna i sadeln, har ni hört den förut?! Så sant! 

Tack Rasmus! 

     

I dag har varit kontorsdag och inlämning av momsrapporter och faktureringsunderlag och jag måste erkänna att det är inte inspirerande någonstans! Däremot var jag och tjejerna (Bea & Linda från mitt personalteam) på en föreläsning för Thomas Fogdö och DET var inspirerande. Först lite sömn och när jag låtit föreläsningen landa tills i morgon kommer ett inlägg. Sov gott! 

 Foto: Ulrica Thuresson