Hoppa till innehåll

bloggen: OLA SELMEN & SISSELA BEHNs TRÄNING INFÖR SIHS

För er som är nyfikna på vart Ola Selmen och Sissela Behn tränade nere i Malmö så kommer här en hälsning från deras skånska tränare Maria Gudmundsson som jobbar på Klagshamns Ryttarförening som verksamhetschef och ridlärare och även C tränare i dressyr.

“På ridskolan har jag endast lektioner för barn och ungdomar. Jag är lyckligt lottad som har fått möjligheten att utöva mitt stora intresse som mitt yrke! Lägger många timmar i stallet dels på min egen ridning och mina barn som båda två rider och tävlar i hoppning samt ponnygalopp. Träningen flyter på här nere i Malmö. Har börjat inleda den sista finslipningen inför “Le grande Finale”. Efter veckor av träning på vägarna mellan hinderna har vi nu övergått till att träna på lite högre hinder. Ola och Sissela sköter sig exemplariskt! Det känns som om träningsupplägget både tekniskt och mentalt ligger rätt i tidsperspektivet inför själva hoppningen i Globen. Jag tror och hoppas på att de är så väl förberedda att de bara ska kunna rida in och ha roligt! Återkommer inom kort med bilder från träningarna…
Med vänlig hälsningMaria Gudmundsson”

Det här skickade hon mig innan finalen och hon har lovat att skicka lite bilder också så ni får se hur det gick till där nere!

20131210-225027.jpg