Hoppa till innehåll

Bloggen: Norrköping fältrittklubb

I dag åkte Eva, jag och Denz ner till Norrköping. Det var inte en rolig dag för en utomhustävling för regnet vräkte ner och Denz blev stel av skräck när han såg alla uppfällda paraplyer. Efter första travbiten så bestämde jag mig för att bryta eftersom Denz var så spänd, vilket han nästintill aldrig är, men domaren var så trevlig och tyckte jag skulle fortsätta så jag red klart programmet. Det blev inte så höga procent men vad jag gläder mig mest åt är vår 6:a i höger slutan som brukar vara så svår.
Min mamma och syster med man & barn kom och tittade på oss och det var dagens höjdpunkt. Jag är från Östergötland och de bor i Linköping så det var nära.
Min systerson Liam är så söt, han var modig och klappade på Denz men talade om att det var en stor häst. Han fyller tre i september och nästa tävling i östergötland passar fint att pricka in för att åka dit och fira hans födelsedag.
Mysigt att se er och tack för att ni kom <3 IMG_4918-0.JPG

IMG_4921-1.JPG
Eftersom jag sprätte iväg knappar från min kavaj förra helgen och inte hunnit sy i dem (eller kommit i form) så tog jag en av mina snygga mountain horse kavajer, det enda problemet var att det är för stor logga för att bli godkänd enligt TR, så jag fick tejpa med svart mantejp! Det gäller att vara kreativ ;)

IMG_4927.JPG
Vi har bokat hotell i Norrköping C och när vi lämnat av sakerna på hotellet köpte vi en popcorn och smög in på bio, sex tape med bla Cameron Diaz. Den var underhållande, enkel och på vissa ställen skit kul.

IMG_4923.JPG
Efter blev det en god middag på en trevlig restaurang och nu tidig kväll för att ladda om till två klasser i morgon. Hoppas, hoppas att det är vackert väder! Bea har mina lektioner hemma i morgon.
Sov gott!

IMG_4924.JPG