Hoppa till innehåll

Bloggen: När kommer våren?

När jag vaknade sken solen och jag laddade för en frukost på altanen men när jag väl var redo så hade solen gått i moln och det var grått, trist och ruggigt igen. Vart är våren? Såg den här cirkulera på FB och det är nästan så det känns, eller hur?!! 

Tur att träningen jag kör på kampsportstadion är inomhus! Efter ett svettigt träningspass och en god lunch tränade jag med Bugge & Löva för Anna Hedbys. Bugge kändes fin och det är så mkt enklare med både skritten och den förvända galoppen nu. För Lövas del så var det vårt första träningspass tillsammans på länge och det är så kul att vara påväg tillbaka igen!  

 Kvällen har jag avslutat med lektioner och ikväll stod slutor i skritt på planeringen. Det är inte helt lätt att rida slutor och det tar sin tid att hitta och förstå rörelsen. Jag ska skriva ett inlägg om slutor men det får bli en annan dag för nu är klockan sent och det är daga för skönhetssömn och ladda om för en ny dag i morgon :)

Sov gott!