Hoppa till innehåll

Bloggen: När bitar faller på plats

Jag tror jag red mitt bästa pass på Lizz, någonsinn, idag! Det är möjligt att hon varit bättre i formen tidigare men det kändes som om det var så mkt som äntligen föll på plats idag och jag kände för första gången en “vi-känsla” vi sammarbetade och jobbade tillsammans. Hon var med mig på noterna och försökte verkligen sitt bästa och jag var så glad när vi var klara. Vi avslutade med att rida igenom MSVC:2 programmet vilket även det kändes ganska hyfsat. Vad roligt det är när lite slit ger utdelning. Tom galoppen kändes mycket lättare. Fina Lizzan!  

 Bugge fick en välförtjänt vilodag idag och nya skor. Han är så snäll att ha och göra med. 

Löva var eftermiddagstrött! Han gör precis som Sacke, tar en eftermiddagslur. Jag vet inte hur många oroliga samtal jag har fått genom åren om att Sacke är sjuk och ligger ner utsträckt i boxen och när jag kastat mig till stallet har han varit skit nöjd över mitt sällskap, lite extra uppmärksamhet och en skön powernap!  

       Det är så kul att få komma igång med honom igen och även om vi tar det extra försiktigt så har vi äntligen kommit igång med lite trav och han känns ändå ganska fin. Fick även äran att jogga en av mina stallgästers fina häst idag.