Hoppa till innehåll

Bloggen: mysig lunch och kanske tävling

En dag med ett gäng spännande möten och nya planer :) och en härlig lunch på stan i solen med mysiga Terece som driver Love Forever mez alla snygga kläder. Mitt i lunchen sprang Magdalena förbi så det blev lite bonus sällskap.
En vecka kvar tills vi kör i gång mez inspelningen av årets säsong av Stjärnhoppningen och sista drltagaren har fallit på plats. Spännande och roligt att vara i gång igen och i morgon har vi planerings möte.

20140423-232454.jpg
Så här mysigt hade vi vår lunch i solen!

På hästfronten har jag haft en fm markarbetes/hoppträning med bla Nicke Borg. I dag fick han rida Sacke och som jag tidigare skrivit är han grym på att hitta balans men när Sacke blev lite exalterad efter ett hinder gled Nicke av. Vi skojade i dag och sa att han skolar om till konditor för det har blivit några tårtor….
Denz fick också hoppa idag, jag tycker det är ett bra komplement till dressyr ridningen och han blir så glad och lycklig när han får skutta lite. Det är han verkligen värd vår fina, vackra häst! Nu ligger vi som 3:e reserv till helgens tävling så det finns ändå en liten chans att vi äntligen kommer i väg!

20140423-233042.jpg