Hoppa till innehåll

Bloggen: Möt andra som du själv vill bli bemött.

Ännu en dag hemma! Bakslag och mår sämre idag?! Jag som vill rida och ha lektioner!!!! Gulliga Cissi röck in för mig idag, hon är en pärla! Det är tur att jag har så bra personal som tar hand om stall och hästar så bra så det inte ens märks att jag ligger hemma sjuk!
Jag har sovit hela dan så nu känner jag mig lite piggare igen. Känner på mig att det blir en frisk och bra dag i morgon!!!
Passade på att läsa Tidningen Ridsport när jag nu legat på sofflocket och fastnade på en liten notis/artikel där en kvinna polisanmält sina stallkamrater efter hon känt sig förtalad och ofredats genom otrevliga telefonsamtal från sina stallkamrater. Det är ju fruktansvärt!!! Vuxna människor som inte kan kommunicera?! Hur blir det så i stall? Ja det är nog inte bara i stall det händer säkert på andra ställen så som arbetsplatser också. Men stallet är ju ett ställe man oftast går till på sin fritid för att hämta energi och ladda om efter en arbetsdag. Jag tycker vi alla har ett ansvar att vara trevliga mot våra medmänniskor och vi behöver inte alltid tycka lika eller ta tag i saker på lika sätt men vi behöver alltid behandla de i vår omgivning med respekt och hittar vi inget som för oss samman eller något gemensamt samtalsämne är det väl bättre att var och en sköter sitt än att vi skapar en falsk samhörighet genom att en av våra stallkamrater blir det gemensamma ännet i en negativ bemärkelse?
Låt i morgon bli dagen du klappar din stallkamrat/ridkamrat på axeln och berömmer för den snygga jackan, fina sitsen eller bara säger ” hej, vad trevligt att se dig!” För handen på hjärtat, visst är det trevligare med en positiv miljö och alla vi är ansvariga för att bidra till att skapa den!
Ha en trevlig kväll allesammans!

20140313-215543.jpg