Hoppa till innehåll

bloggen: morgon eller kvällsmänniska?!

I dag tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon. Jag är verkligen inte en morgon människa! Det sägs att man vänjer sig men det har ännu inte skett och jag är ofta uppe tidigt på morgonen.

20140106-221518.jpg
Jag är expert på att snooza på morgonen! Däremot är jag väldigt kreativ sent på kvällarna och älskar att sitta uppe alldeles för sent!

20140106-221811.jpg
När jag väl kom upp idag så blev det ett träningspass på fina Löva. Han är så full av energi och en sån arbetsmyra så han använder all sin energi till att arbeta. Det är jätte kul att få rida en så fin häst och just nu jobbar jag jätte mkt på att få honom avspänd och hitta knappen för att kunna länga och samla utan att han ska missförstå mig och falla in i passage istället för att korta upp sig och minska tempot. Det är faktiskt inte helt enkelt men idag tycker jag att han kändes jätte fin!
Märit Olofsson, en kär gammal vän till mig, kom ut idag och red Denz. Hon är fantastiskt duktig och Denz såg jätte fin ut. Läs mer om Märit på hennes hemsida.
Märits hemsida
Ikväll får det bli en tidig kväll så håller jag tummarna för att jag skuttar upp ur sängen i morgon bitti!!!

20140106-222545.jpg