Hoppa till innehåll

Bloggen: mina fina hästar

Träningspass med Löva och Lizz för Anna idag och sen ett joggpass med Denz. Den av dem som kändes bäst idag var Denz. Han var på strålande humör och gick som tåget. Jag har inte suttit på honom de senaste två veckorna eftersom vi har beslutat oss för att sälja honom och jag kände att jag behövde lite distans. Det är alltid jobbigt att skiljas från sina hästar och jag kom att tänka på min fina Celine som jag tyvärr fick ta bort för två år sen. Här är en gammalt klipp när vi tränade för Ann Hammarlund.

Man inser att man höjer sina krav hela tiden och även om man inte vill så “växer man ur” sina hästar. Hur underbar Celine än var och jag saknar henne fortfarande så har jag mycket högre krav på både mig själv om min häst idag, men det är ju det som kallas för utveckling, eller hur!

IMG_6592.JPG
Med Löva red jag igenom MSVB:4 programmet och det kändes ganska bra. Jag har anmält oss till en tävling i november i MSVB:4 men ligger som 27:e reserv så vi får se.
I dag var det ett hårt magpass på Girls Fit träningen så jag är alldeles mör och efter lite ridning på det så känns magmusklerna av kan jag lova.

IMG_6270.JPG