Hoppa till innehåll

Bloggen: mina fina hästar och duktiga elever

Nu har jag installerat lite fler saker på min nya tlf. Det är underbart att ha ett batteri som räcker mer än 1 timme…
Fantastiska Linda hjälpte mig få igång min blogg app!

20140429-230126.jpg

I helgen var Frida & Didi på Lidingö och tävlade en LA4 klass. De kom precis utanför placering med 64,5%
Det är så kul att se hur fin Didi är nu. Hanna som är medryttare och Frida gör ett bra jobb! Jag filmade lite så jag ska försöka fixa över en snutt så ni får se hur fina de var i lördags. Jag är en mkt stolt tränare!

20140429-231013.jpg
Jag kan ju tillägga att Frida rider betydligt bättre än jag fotograferar!!!

Det är inte bara Didi som är fin just nu, även Denz glimmar! I dag kändes han så fin och det var så kul att rida honom. Han har verkligen en bra arbetsinställning just nu och framför allt galoppen har det blivit mkt bättre kvalitet på! Jag fick till en riktigt bra serie 3:or på diagonalen i dag och en riktigt hyfsad arbetspiruette till vänster, höger är fortfarande svårt. I morgon ska han få en mysig fm tur ut i skogen tillsammans med Lizz. Min veterinär var här idag och kikade på Lizz som tyvärr vrickade sig i hagen tidigare i vintras och har fått ta det lugnt och skrittat mkt för att stabilisera sig och nu har jag börjat jogga igång och ville ha en koll att vi var på rätt spår och det är vi! Så härligt, jag har saknat Lizz och mina träningar! Och om två veckor ska Löva börja ridas i gång efter griffelbensoperationen. Så härligt att vara i gång igen!!!! Den 9 maj blir Denz och min första start för i år på Upplands Bro i en MSVC. Vi är laddade!!!

20140429-232004.jpg

20140429-232011.jpg
Korten är på Löva, jag längtar!

För er som undrar hur det är med Sabina så är hon lite mörbultad och att ha en spricka i ett revben känns! Speciellt efter en vecka! Men Sabina är inte van att sitta hemma och ta det lugnt så idag har hon gjort lite små pyssel i stallet och min sadelkammare och alla träns var super fina efter hon hade pysslat runt. Jag hoppas hon snart är tillbaka och Kryar på sig snabbt. PT fick en dustning med duktiga Susanne i går och han var så fin i traven!!!
I morgon drar TV-inspelningen av Stjärnhoppningen i gång så det är bäst att hoppa i säng så jag inte ser trött ut på tv!
Sov Gott!!!