Hoppa till innehåll

bloggen: Min underbara vän skämmer bort mig! (del 2)

Det var ju så mkt som min vän Åza hade ordnat till mig så jag hann inte skriva klart i ett inlägg…
När jag fixat håret så fortsatte dagen med en ansiktsbehandling på Salong Nuna i Växjö. Där fick jag en urskön ansiktsbehandling med hand och nackmassage, underbart! Man ser ju inte hel läcker ut efter en behandling men jag hade tur och de hade samma make up märke som jag själv använder, Palina, så jag fick lite smink på efteråt.
Om ni inte har provat Palina så kan jag varmt rekommendera det! Bra produkter som håller en hel stalldag och ger en naturlig look. Min favorit är deras ögonskuggor och jag använder alltid den som heter “Champagne” och blandar med lite “barista”  sen är jag ju galet förtjust i läppglans och har alldeles för många men även där är Palina grymt bra.
iphone 1364iphone 1363
passa på om ni bor i Växjö med omnejd

Sen kunde jag inte lämna Växjö utan att besöka True Me. En riktigt bra butik där vi i höstas gick modevisning för Love Forever. De har riktigt mkt snyggt och jag brukar be Åza shoppa med till mig när hon kommer upp till Stockholm men nu har de äntligen fått igång sin webbutik.
iphone 1370 - Copyiphone 1373 - Copyiphone 1372 - Copyiphone 1374 - Copyiphone 1379
iphone 1381
iphone 1375
Den här härliga dagen avslutades med hemlagad Moules Frites hemma hos Åza.
Tack min underbara vän för en helt fantastisk dag!
cropped-aza_bloggtopp
Åza är numera toppbloggare på Allt för föräldrar och ni hittar hennes blogg här, där kan ni läsa mer om mitt Växjöbesök.