Hoppa till innehåll

Bloggen: Min underbara vän skämmer bort mig! (del 1)

Nu har jag lyckats föra över bilder från Iphonen till datorn! Det kanske inte är en så stor grej för er men jag gör aldrig det…

Tillbaka till min fantastiska måndag som min vän Åza fixat till mig.
Jag började min dag med fotvård på salong Desideria där vi även fick frukost och Kicki pysslade om mig. Vilken snyggt inredd och trivsam salong! Bor ni nära Växjö boka en tid, jag kommer passa på de gånger jag är nere och hälsar på Åza.
iphone 1387
iphone 1389
Så här mysigt ser deras väntrum på Desideria ut.
iphone 1342
iphone 1386
iphone 1411
Efter den härliga starten på dagen gick jag till Åzas kontor för att fixa håret. jag har tyvärr inget svallande hår av mig själv och har i flera år använt mig utan extencions och nu var det dags att sätta i nya efter sex månaders uppehåll. Rebecka från Toupema Belgal var på plats för att hjälpa mig. jag har tidigare använt mig av deras Ponytails men aldrig deras extencions hår så det ska bli spännande att få känna på det.  Deras Ponytails har fantastisk kvalitet och så enkla att sätta i så man fixar fest frisyren på en kick!
Så här var det innan vi började
iphone 1343
och efter
iphone 1413
dagen var inte slut där….
Åza hade även bokat in en ansiktsbehandling men den skriver jag mer om i morgon samt mitt besök på Växjös bästa klädaffär, True Me

Nu blir det fredagskväll….