Hoppa till innehåll

Bloggen: Med vissa defekter…

Efter vår tidiga morgon i stan tog jag en sväng till läkaren eftersom min rygg tyvärr inte känns något bättre i dag och jag har, mkt riktigt, fått en rejäl muskelinflammation men fick ett recept för det så nu blir det nog bättre men däremot har jag lyckats bli svullen i käken och det trodde han var någon körtel men tyckte jag ändå skulle pipa över till tandläkaren som ligger mitt emot.
De var verkligen super gulliga och hjälpsamma och utan någon förbokning tog de sig ann mig för att kolla. De såg inget men tog en röntgenplåt för säkerhets skull och den visade en kraftig inflammation i käkbenet på grund av en tand med en lagning som skulle behöva rensas. Hade ju lite ont i tanden någon dag i Barcelona men inte jätte mkt men hur som så behövs den rotfyllas och jag har en extrem tandläkarskräck!!! Det är väl ingen som finner njutning i att någon rotar runt i munnen men jag tycker verkligen att det är skitjobbigt. Återigen pga min ga trafikskada så är det svårt att gapa länge utan att få kramp i käken och sen med min astma där jag redan har svårt att andas och så ska det täppas till ännu mer! Nja, ingen glitter och glamour dag direkt men jag brukar ändå känna mig väldigt lycklig över att det endast är så fjuttiga problem jag har! Smärta och lite obehag är inget farligt det är betydligt värre att upptäcka att man är sjuk på riktigt. Så det är bara att bita ihop och gå dit (eller kanske inte rätt uttryck just vid ett tandläkarbesök?!) och tur man inte behövde söka hjälp för tandproblem för flera hundra år sedan….

IMG_4865.JPG
Jag muntrar upp med lite bilder från kvällens lektioner och mina fina hästar och ambitiösa elever.

IMG_4808.JPG
Eva fick ta hand om hästarna idag. Jag håller tummarna för att jag är bättre i morgon och till helgen så jag inte missar helgens meeting i Norrköping.

IMG_4813.JPG
Susanne & Didi

IMG_4817.JPG
Rebecka och Lilla U

IMG_4821.JPG
Lanz & Magnus L

IMG_4828.JPG
Pia & Q

IMG_4833.JPG
Mer av Magnus & Lanz

IMG_4840.JPG
Några Löva bilder

IMG_4835.JPG

IMG_4837.JPG
Jag hittade den här snutten på mig och Löva för några dagar sen. Den togs andra dagen jag red honom precis när han hade kommit hit i december förra året. Det var jätte svårt men han är så rolig att rida. Ren ridglädje!!!

IMG_4845.JPG

IMG_4848.JPG
Sen lite Sacke gos i stallet och ett försök att gosa med Denz som inte alls ville ställa upp på en hästie!

IMG_4854.JPG

IMG_4859.JPG
Sov gott!!