Hoppa till innehåll

Bloggen: Laddar för tävlingspremiär

I dag har Löva och jag tränat förcAnna Hedbys och vi red igenom MSVC:1 programmet. Han kan alla sakerna men formen blir det stora projektet just nu. Han blir gärna lite för hög och spänd och tycker det är så roligt att han nästan kryper ur skinnet. Men! Jag har bestämt mig, jag kommer ta med Löva till helgen och göra vår första start tillsammans. Jag har även bestämt mig för att Lizz och jag också ska göra vår första start nu till helgen och det är mycket kvar att jobba på men jag vill ändå komma igång med dem nu. Känner mig laddad och lite nervös faktiskt. Denz är så tryggt och vant även om jag ofta känner att jag får kämpa och domarna inte alltid är på vår sida.
Jag är super laddad och längtar till helgen!

IMG_5167.JPG

Etiketter: