Hoppa till innehåll

Bloggen: Jetlag

Känner av Jetlagen och vaknade tidigt i morse. Tycker att det borde vara tvärt om, pigg på kvällen men seg på morgonen? Hur som så studsade jag upp till ett pass på SATS 06.30, vilket aldrig händer! Jag avskyr att svettas i grupp…. Men det var helt ok och det var en bra start på dagen och jag var hemma igen till straxt efter halv åtta och hade tom tid att sätta mig framför morgon-tv och äta frukost.
Sen tog jag en fika med Magdalena i stallet innan det var dags för fm lektioner. Efter lunch hade jag sedan tidigare bokat in ett PT pass å efter en slapp semester är det ganska skönt att röra på sig igen och jag har faktiskt anmält mig till Göteborgsvarvet (2.1 mil) i maj så det är väl bäst att köra på!
På eftermiddagen kom en släng av Jetlag igen och det var segt att ta mig i kragen och komma igång med ridpassen men ett lyckades jag få till åtminstone idag. Det är skrämmande hur fort man tappar formen, vilken färsk vara det är! Som tur är så går det ändå ganska fort tillbaka när det inte är så lång tid man slappat runt, men det har varit en välbehövlig semester och det känns som att batterierna är fulladdade igen.
Det var en rolig lektionskväll och jag älskar verkligen mitt jobb. Det är roligt att följa er elever  och se utvecklingen, ni förgyller verkligen mina vardagskvällar.

innan veckan är slut har jag tänkt att vårens och sommarens kurser ska komma upp på bokningssidan och till helgen väntar en ny tävling, så håll utkik….

IMG_8967.JPG