Hoppa till innehåll

Bloggen: Istanbul marathon närmar sig…

Måndag och ny vecka rullar igång. Hade ett riktigt dåligt träningspass med Löva idag, hade inte alls fokus och tackar min tålmodiga och duktiga tränare Anna Hedbys för att hon ändå lotsade runt oss idag.
Det är inte alltid lätt att vara ryttare men de sämsta dagarna lär oss alltid något som vi kan böra med oss!
På kvällen åkte jag in till stan och pt en fantastisk middag på Berns Asiatiska med mina framtida maraton vänner med härligt inspirerande Martina Haag i spetsen. Nu är det bara 62 dagar lvar och jag kan inte låta bli att ha lite surrande ångest i magen över att jag har anmält mig till att springa 4,2 mil i november…
Nästa vecka ska vi samspringa 1,8 mil och jag sa glatt ja till att hänga med! Tack härliga marathon vänner för en peppande och trevlig kväll.

IMG_5525.PNG