Hoppa till innehåll

Bloggen: inspirationsresa och ett jobbtips

Hade ett jätte bra träningspass med Denz idag för Anna Hedbys!
I dag kändes MSVB2 programmet riktigt bra när vi red igenom det och han var super fin i den förvända galoppen.
Till helgen åker vi till Skärlunda Ryttarklubb och gör två starter. En MSVC1 på lördagen och en MSVC2 på söndagen.
Det finns fortfarande en hel del att jobba på och förbättra men det känns som att vi är på rättväg och att tävla dressyr innebär hårt jobb, massa finslipande och en hel hög med tålamod!

Under kvällen har jag och Eva ätit middag och planerat in en resa till Portugal som vi bokade på stört! Någon som vill följa med? Det finns plats 7 juli planerar vi att rida och det går att boka in 3 eller föera dagar hos duktiga Nuno Avelar. Jag utlovar en riktig inspirationskick!!! Maila mig om du är intresserad info@ap-ridutveckling.se flyg bokas enkelt via TAP Portugal men ju längre man väntar dessmera stiger flygbiljettspriserna, det är ju högsäsong i Portugal nu…

Jag har ännu ett tips till den som söker inspiration och letar jobb eller praktikplats till sommaren/hösten och vill bo idylliskt på landet. Det är min kollega Suvi Räsenen som söker ny medarbetare som vill jobba med alla sysslor som förekommer sig i ett stall och gärna någon med god ridvana då viss ridning kan komma att ingå.
Det finns möjlighet till boende i eget, litet hus på gården och du bör vara minst 18 år och självklart ansvarsfull och kunna ta egna intiativ.
Maila henne en intresseanmälan så berättar hon mer:
info@ryttarutbildning.se

20140527-003158-1918516.jpg
En härlig kväll med Eva