Hoppa till innehåll

Bloggen: höstens ridplatser och lediga stallplatser

I dag har vi haft en skön dag på stranden och nu sitter jag med datorn på balkongen och höstplanerar. Har lånat Magnus dator som är en Mac och ni som läst min blogg ett tag har sett mängder med inlägg om hur dåligt jag kommer överens med dessa datorer! Men denna Mac… Jag fullkomligt älskar den (än så länge ;)!! )

Det är jätte roligt att så många visat intresse inför hösten och nu är de flesta grupper fulla! Terminen börjar igen den 10 augusti.
Det finns ännu några platser på torsdagar 9.30 för Cissi, samt Torsdagar 19.00 som är en lättare grupp där mkt fokus ligger på grunderna. Jag kommer lägga ut de lediga platserna på hemsidan inom kort och även en ny grupp kommer starta upp på lördagar med Bea som jobbar hos mig.

Jag har även lediga stallplatser till hösten för dig med egen häst som letar efter en modern anläggning där de flesta faciliteter finns och det är bra service med kunnig personal och träningsmöjligheter.

Maila mig ditt intresse för fast ridgrupp eller stallplats. Info@ap-ridutveckling.se

Sämre arbetsmiljö kan man ha, eller hur?!!

20140723-181658-65818882.jpg