Hoppa till innehåll

Bloggen: Hemsidepyssel

Idag har jag ägnat lite tid till min hemsida och uppdaterat presentationerna av alla hästar på sidan, jag har uppdaterat vilka fasta ridtider som kommer bli lediga framöver och jag har lagt till några träningspaket på sidan för priserna.

Jag har också lagt upp lite sommarkurser på bokasidan. Är det något du saknar? Något datum du vill rida men inget finns upplagt? Maila mig dina förslag. 

Jag gillar min hemsida och dess design men det finns en del saker på sidan som min tidigare webbyrå inte färdigställde som utlovat och en av dem är tyvärr rubrikerna när man är på en annan sida än startsidan. Sitter man framför datorn och bläddrar igenom min hemsida så kan du inte komma åt vissa underrubriker från något annat än startsidan, de fastnar under AP-Ridutveckling. Jag hoppas kunna lösa det med en ny kontakt jag nu har pratat med. Visst är det tråkigt när jobb inte slutförs som utlovat? Jag är super besviken på den tidigare byrån och efter flertalet mail och telefonsamtal som ej blivit besvarade så har jag nu kontaktat en ny byrå för att hjälpa mig slutföra det sista.