Hoppa till innehåll

Bloggen: Heja, Heja!

Snö??!! Var det verkligen nödvändigt?!!! Helgen har varit lugn och jag har passat på att kurera mig.
I lördags hade vi vår första träff inför vinterns stora utmaning: Istanbul Maraton!
Jag vet, helt galet! Jag har som mest sprungit 20 sammanhängande minuter i lufstempo, I HELA MITT LIV!! Hur jag kom på denna ide’? Det gjorde jag inte själv utan jag har fantastiska Martina Haag som elev och blev så inspirerad av hennes löpning som hon talade så varmt om och vips så var vi ute och smålufsade och så kom en dag ett sms att det var dags att anmäla till Istanbul maraton och just den dagen i november förra året kändes det som en helt rätt utmaning!
Nu var det alltså dags för vår första gemensamma träff och middag som blev på Milles. Vi blir ca 12 tjejer som nu fram till november ska peppa varandra inför maratonet i Istanbul. Nu börjar min förkylning äntligen ge med sig så i morgon åker träningskorna på och jag tar en försiktig liten lufsar runda.
En träningspepp är Martinas bok, Heja heja, där hon berättar om hur det började för henne och hur man kan komma igång och “löpa roligt” som hon kallar det.

20140317-133406.jpg

20140317-133423.jpg

20140317-133625.jpg