Hoppa till innehåll

Bloggen: härligt välkomnande hem av åtmindstonde halva familjen….

Hemma igen efter en underbar vecka i Portugal och för er som vill blir nästa träningstrip till Nuno den 7 maj. 

Jag måste erkänna att det kändes lite obehagligt att flyga efter alla skriverier om det störtade planet förra veckan. Det är hemskt att sådant ens kan vara möjligt att hända. TAP är ändå ett väldigt bra bolag upplever jag och hela flygresan gick väldigt bra. Magnus var supergullig och dukade upp med räkor och champagne och det blev sent tisdagsmys (kom inte hem förän sent i kväll) tror nog även Fritz har saknat mig lite även om han blängde surt på mig och överbevisade hur bra husse är men jag kan inte annat än instämma… 

 

I morgon kickar jag igång med ett tidigt yogapass innan morgonens första lektion kl 08.00 och det ska bli skönt. Även om jag ridit lite under veckan blir det ändå inte samma övrig träning som hemma även om löparskor och träningskläder var med. 

Påskvecka och alla lektioner (förutom fredag kl 17.00, den kör vi kl 10.00 istället) kör på som vanligt. Tycker denna när Johan Glans analyserar påskfirandet är vansinnigt rolig :) .

http://youtu.be/zurWFVMw8OU