Hoppa till innehåll

Bloggen: Härlig vecka i Portugal

Underbara dagar i Portugal med en perfekt blandning av jobb och mysig tid med barndomsvännen Marie. Här kommer några härliga bilder och vill du följa med och få några dagars intensivträning för duktiga Nuno så blir nästa resa 7-11/5. Flyg bokas via TAP och varje dag inkl 2 ridpass, kost och logi kostar 160 Euro/dag. Ridpassen filmas och vi ser dem på kvällen och det blir tips och råd från mig och Nuno. Varmt välkommen att följa med! 

   

     

… Och här är några härliga bilder från mitt bästismys med Marie..,, 

 

Overkligt goda skaldjur promenadavstånd från Cascais, Boca do Inferno, med vansinnigt vacker utsikt som är svår att fånga rättvist på bild.

 

   

 

Vi har även åkt upp i de vackra bergen vid Sintra men det blev tyvärr inga kort därifrån. Maries väninna Camilla körde oss upp och ett av hennes barn blev så åksjuk genom de slingriga vägarna och kräktes rakt ut så det blev en kortvarig tur men kan rekommendera er att åka dit för vyerna var otroligt vackra.  

 Kan även rekommendera denna seafood restaurang i Lissabon, beställ räkorna i olja och vitlök!!!!! 

   

Fler bilder ftån Lissabon… 

      

       Tack fina underbara vän för en härlig vecka och perfekt mix av jobb och umgänge. I morgon åker jag ifrån 23 grader och sol mot ett tyvärr kallare klimat men jag ser fram mot att komma hem till hästarna, mina elever, stallgäster och duktiga personal (ja även sambo och Fritz såklart!)