Hoppa till innehåll

bloggen: Göteborgsvarvet och värkandes ben

Göteborgsvarvet är nu genomfört. 21 km genom Göteborg i strålande sol och med hejande människor runtomkring spåret. Vilken folkfest! Jag och min vän Linda fick förmånen att representera IQ exercise som säljer ett smart Löparbälte som jag använde även när jag sprang mitt Marathon i Istanbul. Jag har skrivit om det tidigare för jag tycker det är en smart lösning för mobilen när man rider ut, inte för att kunna prata i telefon utan för att ha den nära om olyckan skulle vara framme.      Det var härligt väder att springa i, sol men inte för varmt, och trots att jag inte är någon snabb löpare som springer på tid så var jag ändå ganska nöjd med min sluttid. Nu har jag provat ett marathon på 4.2 mil och en halvmara på 2.1 mil, kanske dags att testa ett milslopp???   

   Nästa gång jag springer lopp blir det faktiskt i Loch Ness och deras Marathon i september ihop med mitt löpargäng från Istanbul. Det är en bra variation till ridningen att springa och ett ypperligt tillfälle för lite egentid. Kvällen blev lite firande och Eurovision såklart! Grattis Måns och hela teamet bakom.  

   Vi hade självklart med oss hejarklack men och så här såg deras syn på heja och support ut… 

 ….de fick bjuda oss på en god middag istället!!! 

 Nu har jag precis kommit hem och 2.1 mil känns i kroppen! Trappor är inget jag föredrar idag. Nu har jag placerat mig på verandan i eftermiddagssolen och ska äta en välförtjänt kebabtallrik. Ha en skön söndag.