Hoppa till innehåll

Bloggen: Göteborgsvarvet, inte utan mitt IQ-bälte. 

Sitter i bilen på väg ner mot Göteborg och Göteborgsvarvet. Det blev en hektisk dag och jag ser faktiskt fram mot 21km lunk med tid att fundera och tillbringa lite tid med mig själv!

Har hunnit med lektioner och ett besök från produktionsbolaget bakom svt Stjärnhoppningen där vi filmade lite träning med gulliga Happy Jankell.  

 

Sen en lektion med veteranen Nicke Borg och nu som sagt i bilen mot Göteborg.

I morgon springer jag och Linda Göteborgsvarvet och det gör vi som stolta ambassadörer för IQ Bältet. Jag vet dock inte om jag är så stor löpar förebild för tillfället för jag känner mig lite otränad och det kommer bli ett lungt och långsamt lopp för min del. Linda är mer vältränad och van att springa lopp även om det här är hennes första halvmara. Jag intalar mig att det omöjligt kan vara  värre än ett fullt marathon…. Utvärdering kommer i morgon.

Är ni i Göteborg så passa på att gå förbi Annas monter där ni kan klämma och känna på IQ-bältet live och även shoppa ett eget förstås. (De finns även till försäljning hos mig i stallet för dig som är sugen på ett eget men inte vill åka hela vägen till Göteborg) Jag har återigen preppat mitt bälte med Snickers och en nyladdad Iphone. 

Heja på oss i morgon!!!