Hoppa till innehåll

Bloggen: Födelsedagsfirande på Ms Molly

I går firades vår vän Terece som fyllde år.
Det var middag på MS Molly som ligger intill Strandvägen. Det var super god middag och en riktig mysig kväll. Vänner är verkligen en betydelsefull del av livet och hur livshjulet än snurrar på är det viktigt att ta sig tid till varandra. Jag älskar mina vänner och det var ännu en super mysig kväll tillsammans.
Innan jag åkte så röjde jag bland mina kläder och var påväg att slänga toppen jag valde att ha på mig under kvällen men ändrade mig i sista sekunden och tänkte att jag måste väl åtmindstonde använda den en gång innan den slängs. Vilken tur, för jag har nog aldrig fått så många komplimanger över ett klädesplagg som under kvällen….

IMG_9106.JPG

IMG_9074.JPG
Terece & jag

IMG_9097.JPG

IMG_9098.JPG

IMG_9099.JPG
Det är Ulrica Thuresson som har tagit de fina bilderna ute i blåsten från Ms Molly.

IMG_9117.JPG

IMG_9084-0.JPG

IMG_9118.JPG
Tack för en härlig kväll!
Vill ni se mer från kvällen så kika in på vännernas bloggar:
Åza Brennander, tanja Fylking, Annika Duckmark, Kin Hermansson, Christina Melin
Ja, ni förstår ju att det blir många kort knäppta under kvällen med alla dessa bloggmänniskor :) Klicka på deras namn så hittar ni bloggarna.