Hoppa till innehåll

Bloggen: Eva & Denz, två viktiga i mitt liv!

Nu laddar jag och Denz om och tränar på MSVC:2 till fredagens tävling på Livdragonerna/ ryttarstadion.

20140513-233337.jpg

20140513-233346.jpg

20140513-233354.jpg

20140513-233401.jpg
Min fantastiska delhästägare Eva fick också vara med på ett hörn! Det var så lyxigt i dag så hon red först och värmde upp på sin lektion så hoppade jag upp efter. Det är roligt att ha en delhästägare att dela upplevelser med. Ingen förstår bättre eller är mer intresserad än Eva när jag ringer ich berättar hur dagens ridpass har varit. När jag känner att det är motigt så stöttar och peppar Eva och när hon tycker det känns motigt så stöttar och peppar jag. Hennes ridning passar mig så bra också och Denz (och våra andra hästar) känns alltid fina att sitta upp på efter hon har ridit och för hoppningsvis upplever hon detsamma! Jag ville bara kort och gott hylla världens bästa Eva!!!!
Det är en ganska rolig story om hur vi blev med häst i hop. De flesta tror att vi känt varandra hur länge som helst men så är det faktiskt inte. Eva flaggade för intresse till ett eventuellt samarbete i form av ett gemensamt höstköp och vi gav oss ut för att keta häst. Jag lämnar den historien till ett annat tillfälle, men tänk vad en händelse kan leda till så mkt bra. I dag har vi 4 (nästan 5, det känns som att hon är med på ett litet hörn på gulliga Gino) hästar tillsammans och hon är inte bara min delhästägare utan en fin vän som har en stor plats i mitt hjärta och liv!
I dag filmade hon mig och Denz och här är några snuttar…