Hoppa till innehåll

bloggen: EUROPARK ETT FÖRETAG PÅ HUGGET

Jag gillar bilar och i dag när jag och min väninna skulle åka i väg för att äta lunch i Väsby C fick jag åka med i en riktig fining med massa hästkrafter som brummade högt!
I Väsby C har de fri parkering i 3h med P-skiva och förra veckan ställde vi oss på den parkeringen och vi letade efter en skiva till bilen men överallt var dessa P-skivor slut så vi konstaterade att det fanns inget annat att göra än att ta lunchen och hoppas på att de hade koll på bilarna. Såklart hade vi en bot när vi kom tillbaka och när min vän ringde till Europark som är ansvariga så sa de att det var det hennes skyldighet att hämta P-skiva vid annat centrum om det saknades på det aktuella?!!! Märkligt resonemang tycker jag?! I dag ställde vi oss i stället på betalparkeringen på andra sidan av centrumet och betalade till 14.49. Kl 14.52 hade de kollat upp bilen och några minuter senare lappat den. Fascinerande!!! Det är klart jag förstår att man måste betala sin parkering men jag tycker det är lite komiskt att vi lyckades få böter båda gångerna när vi verkligen försökte göra rätt för oss!
Nästa gång föreslår jag en lunch på Grand för våra centrumluncher är lite sämre och mkt dyrare!!!!

20131211-160532.jpg

20131211-160713.jpg