Hoppa till innehåll

Bloggen: Ett däck på vift

Jag råkade ut för en riktigt obehaglig händelse härom dagen. Jag åkte till Kolbäck, Västerås, för att träna med Bugge för Eva Karin. Grymt bra pass med en väldigt fin Bugge! Hon är verkligen duktig på att lotsa oss framåt och väldigt bra på att förklara så att tom det svåra känns enklare. Det var verkligen inte träningen för EK som var obehaglig utan vad jag insåg hade hänt när jag kom hem!  

   Hela däcket med lite tillbehör hade lossnats och åkt av! Fråga mig inte hur det ens är möjligt att inte märka det men det hade gått mig helt oberört förbi. Det var vänster sida, där hästen stod, och vilken otrolig tur att ingen bakomvarande bil fått det mot sig eller att släpet fick sladd eller välte.  Jag kollade och sparkade på däcken innan vi åkte så jag vet att de var fyra innan….. 

Suck! Några dagar innan tävlingsstart och ingen direkt billig historia. Fick ett prisförslag på ca 10.000kr att laga, sen tillkommer nytt däck! Jag tror mitt släp är från 2005 och det har varit helt suveränt, ett Henra. Står nu lite i valet och kvalet att sälja billigt i befintligt skick eller laga? Hur skulle du ha gjort?

Är väldigt tacksam över att Bugge, Emma och jag kom hem helskinnade och att ingen annan heller blev skadad! Även om det inte hjälpte denna gång så kolla ändå era släp noga varje gång ni ska ut på vägarna och slarva inte med servicen.