Hoppa till innehåll

Bloggen: En perfekt dag! 

Vilken perfekt dag jag har haft idag!

Sovmorgon till 9.30 och vaknade utvilad, mot  Kampsportstadion föt ett svettigt pass med Rickard Nordstrand, en dusch och lunch för att sen träna för Anna Hedbys med Bugge och Lizzan. Hann hem för en ny dusch och en tjugo min i min underbara massagestol som ger grym rygg och ben massage och  som jag använder alldeles för sällan. Avslutade med kvälls lektioner där skänkelvikningar trimmades! Tänk om alla dagar kunde vara så här lyxiga! 

Det var super kul att träna med hästarna idag och jag fick, som vanligt, väldigt bra hjälp av Anna. Bugge blir lite stark och jag har inte riktigt hittat hur jag löser det ännu. Min förhoppning är att kunna starta på Lidingö den 25 april men det är en del som måste falla på plats innan dess. På måndag kommer Erik Lette och jag ska rida igenom programmet. Det är Anna som har fixat det och det ska bli super kul (och lite pirrigt!) 

Thomas Fogdö… Det får bli ett annat annat inlägg.