Hoppa till innehåll

Bloggen: en ny måndag och ny vecka

I fredags var vi på ett litet äventyr till Sätra Brunn nära Västerås. Mysigt ställe med ett spa, örtapotek och hälsobrunn. Värt en liten utflykt.

Dagen idag började med tidigt ridpass med Lizzan och sen fm lektioner och ett träningspass. När vi var på kryssningen provade jag Yoga, vilket jag alltid har ansett varesig är träning eller min grej, jag får ta tillbaka båda uttalandena. Det är skit svårt å skit jobbigt eftersom det är så statiskträning och jag vet inte hur ni har det med era kroppar men för mig känns vissa övningar helt orimliga att lyckas genomföra och mina medyogande har min fulla beundran för hur de lyckas vända ut och in på sig själva! Hur som, nu har jag tänkt att jag ska slänga in lite yoga i min träning så det har jag gjort idag. De första gångerna jag provade yoga på kryssningen fick jag jätte känning i nacken och ryggen men ju mer jag tränar och rör på mig, under lagom former, desto bättre känner jag mig. Jag tror helt klart att motion är bästa medicinen mot krämpor, man måste bara hitta sitt sätt att göra det på och sätta sina egna gränser genom att lyssna på kroppen.Mitt slut mål med denna träning är såklart att bli en bättre och starkare ryttare och kunna prestera bättre på tävling, vi får se om det ger resultat nu när vårens tävlingssäsong drar igång. Tyvärr hände det något härom veckan när Löva och jag tränade för mitt i ett byte kändes det som han trampade lite snett eller sträckte sig och sen kändes han lite oren. Säkert inget stort men han får skritta i veckan och så vill jag bara stämma av med min veterinär så jag får ett par extra ögon på att allt är ok. 

Här kommer en vårig bild på Bea och PT när de mös på utebanan idag. Han är så fin men fortfarande är det lite för mkt tonårsbus i honom för att börja gå på lektion, men snart så hoppas jag att han ska bli redo och tills dess tränas han utav Bea som gör ett jätte bra jobb med honom.