Hoppa till innehåll

Bloggen: En kväll i ett kylskåp

I kväll har det varit lite halv kyligt i ridhuset… Lite bortskämd av den varma hösten. Hann rida Löva innan lektionerna och jogga lite, han har fått ta det lite lugnt nu under två veckor. Jag beslöt mig för att låta kroppen få lite vila efter Marathonet och sen var det full fart mot Sweden horse show, men nu är vilan över! Dags att sätta vinterns träning inför vårens tävlingar och vässa formen. Det räcker med två veckor för att träningsverken ska komma smygandes och i m0rgon blir det ett pass på Kampsportsstadion, även där har jag slarvat i två veckor. Kommer kännas skönt i kroppen till helgen!

Nicke var och red i morse och han gjorde ju en vurpa i söndags som inte såg så skön ut men han hälsar att han är ok och dagens övningar blev dressyr och att ha kontroll över vart hästen placerar sin kropp.

Lotta har varit i stallet under helgen och fixat det lite fint med julblommer. Hon är så duktig på blommor och jag är jätte glad över att få hjälp. jag ska ta några kort i morgon så ni får se men i vanlig ordning framåt kbvällen så har min Iphone 5s batterier gett upp. De säger att 6:an har längtre batteri tid, stämmer det? Någon som vet?

I morgon får jag avlastning på kontoret och hjälp med allt som skla göras, det är mycket administrativt när man driver företag. Sen blir det ett pass med hästarna, kampsportsstadion, ett tandläkar besök (hu å fasa) och sen lektionskväll med bättre klädsel än i dag. På med den varma Uhip kappan och Muck bootsen!!!
Tack för idag!