Hoppa till innehåll

Bloggen: en dag på kontoret

Dagen efter en inspelningar man alltid lite mör… Nu ligger ett inlägg om dagen på Sigtuna Ridskola uppe på stjärntränarbloggen.

IMG_6415.JPG

Måndagar är min administeativa dag. Då jobbar jag undan kontorsgöra, svarar på mail, kollar övef eventuella nya kurser och träningar att lägga på bokningssidan. Vad jag har på min “att göra lista” till nästa gång är att lägga ut annons och information om att det finns stallplatser att hyra här, läs mer om det här, och även en annons om att Denzel är till salu. Jag ändrar mig ju hela tiden så jag kommer inte riktigt till skott med att “marknadsföra” honom. Det är svåra beslut, vi har ju hängt ett tag tillsammans nu och är alltid så snäll att ha att göra med. Det är Löva också men det är väldigt mycket energi och krut i den hästen. I fredags blev han så taggad när jag skulle sitta upp så jag hann inte ens få i foten i den andra stigbygeln förrän han sköt i väg. Det är tur att han är snäll och bara full av energi, jag är lite bortskämd med Denz trygga närvaro.
Idag tränade Löva och jag för Anna Hedbys och nu jobbar vi MSVB rörelser och bitar ur MSVB:4 programmet som jag hoppas på att hinna göra en start i innan säsongen är slut.
Lizz gör framsteg och det känns som om hon börjar hitta sin balans mer och mer. Jag hade tänkt att jag skulle ha startat henne nu i helgen som var men det famns ingen tid och när jag vaknade i lördags morse kände jag att en liten förkylning låg och lurade och med tanke på att jag dessutom hade en hel inspelningsdag framför mig på söndagen så fick jag prioritera min tid. Det är också viktigt att vara väl förberedd inför tävling och att allt sitter som det ska på hemma plan så man inte gör det för svårt för sig och hästen på tävlingen. Det sitter inte riktigt med Lizzan ännu så det blir att träna på lite till.

IMG_5565.JPG
I morgon är det tandläkaren på morgonen och sen ett “girls fit” pass på stadion och träning för Anna och en massa roliga lektioner på kvällen så nu ska jag ladda batterierna med en bok och en god natts sömn!
Sov gott!

IMG_5386-0.PNG