Hoppa till innehåll

Bloggen: en dag full med massa tid

I dag känns det som jag hunnit med massor! Vissa dagar känns i bland som de innehåller mer tid än andra, visst är det märkligt! Ändå så unnade jag mig lite sovmorgon!
Jag brukar ofta känna mig så onyttig när jag går upp efter nio på morgonen och många tycker det är sån lyx för normen är oftast att gå upp vid sex/sju på mornarna. Vad jag själv oftast glömmer ta med i det dåliga “ups-nu-gick-jag-upp-sent” samvetet är att normen även är att de flesta tar kväll efter sju/åtta på kvällen och tittar lite på tv, äter middag och sen är i säng innan eller runt tolv på natten! Mitt jobb slutar oftast vid 22 på kvällen och jag har ofta lite delad arbetsdag, vilket passar mig perfekt, då hinner man ta det lite lugnt mellan passen. Vet inte hur jag kom in på detta?! Egentligen skulle jag ju berätta om min dag som innehöll en skön sovmorgon och ändå massa tid! :)

Började förmiddagen med en lektion och mellan den och min nästa red jag Denz som kändes riktigt fin idag. Han har fattat galoppen för den känns så mkt bättre och jag har faktiskt tom kunnat börja göra några trevande försök till arbetspiruetter! Yej!!!!
Därefter kom Bengtzing & gänget för lite markarbets/hoppnings/dressyr! Ett glatt och härligt gäng!

20140409-234102.jpg

Nicke Borg/Lanz & Fredrik/Sacke och en Jeep!

Efter lektionen hade jag lunch möte med vårt team inför första inspelningen av “Stjärnhoppningen” och nu är i stort sett hela castingen klar vi söker ev ännu en deltagare….
Första utkastet av inspelningsschemat är klart och bara några veckor kvar tills vi börjar med inspelningen av första programmet, jätte kul!

20140409-234456.jpg

20140409-234519.jpg

Efter lunch mötet tog jag och Johanna en prommenad med en pigg Löva och sedan hade jag lite tid tills mina kvälls lektioner drog i gång så jag och Fritz gav oss ut på en löprunda. Den första efter min vecka utan röst och det kändes att jag haft någon form av förkylning i kroppen för efter bara femton minuter var jag helt slut och det kändes som lungorna skulle hoppa ut! Visserligen har jag astma men riktig så dålig kondis har jag inte!! Men det fick bli en powerwalk de resterande femton minuterna -uppe i trettio minuter nu, börjar närma mig ett maraton ;)

Efter löpturen och en varm dusch satte jag och Fritz oss i massagestolen och powernappade en halvtimme. Så skönt! Sen möttes jag av bla dessa snygga ben när jag kom tillbaka till stallet!!!

20140409-235153.jpg

De tillhör Queen efter en dag i hagen med ett gäng rullningar!!! Härligt med vår??!!!!