Hoppa till innehåll

Bloggen: drömmen om en svallande hårman

I dag tog jag en lite halv ledig dag och njöt av solen och min vän Anders sällskap. 

 

Anders är även en grym frisör och håller till på Chukrovukota. Jag har ju tyvärr bara typ tre hårstrån i mitt lilla tunna skandinaviska hår men Anders brukar hjälpa mig att lösa det och sätter i extensions. Dem som fungerar bäst för mig och som jag är super nöjd med är från Toupema belgal. När Anders och jag satt och mös med våra kaffekoppar på verandan så kom jag såklart på att jag vill vara lite extra snygg inför nästa helg när vi ska sända dressyr SM live och vill hinna fixa håret tills dess och de har sån super service på Toupema och var så gulliga att de med så kort varsel ändå fixar så Anders har nytt hår att sätta in redan nu på måndag. Visst är det lite härligt att få vara lite fåfängd i bland! Vill man inte sätta in extensions men ändå vara lite fest fin så har de även ponytails som man enkelt fäster i sitt egna hår för en snygg festlook. 

   Ponytailen finns i både lockigt och rakt och så här lite hår har jag egentligen. 

 visst är den smidig! Sen tar man bara av den innan man går och lägger sig och det går att fixa ett helt gäng frisyrer med den, som tex här när min vän Åza fixar min midsommarfrilla förra året.