Hoppa till innehåll

Bloggen: det är svårt att hitta en rättvis rubrik till en orättvis händelse…

Cancer ,som är samlingsnamnet på ungefär 200 olika sjukdomar, drabbar ungefär var tredje person. Nästan alla känner någon som är drabbad eller har drabbats. Varje år drabbas ca 50 000 svenskar av cancer. 50 000!!!! Många blir botade och det mkt tack vare att forskningen går framåt.
Jag stödjer och bidrar själv till cancerforskningen och har gjort sedan min pappa drabbades av cancer 2004. Det tog ungefär tre månader från att han var, för mig, fullt frisk till att han inte fanns mer. Cancer är en grym sjukdom och det är inte bara den som är sjuk som drabbas utan även anhöriga och vänner.

Mina tankar har i veckan gått speciellt till Marie Bushill och hennes familj.
Marie var själv väldigt engagerad i att bidra till att cancerforskningen gick framåt och det känns väldigt orättvist att hon själv drabbades och nu har lämnat oss. Det känns alltid orättvist att överhuvudtaget någon ska behöva drabbas av cancer och jag hoppas att så många som möjligt vill på bästa möjliga sätt bidra till att cancerforskningen kan gå framåt. Cancerfonden är ett sätt att bidra och du kan läsa mer här och man kan även starta en egen insamling. eller stödja en befintlig.
Marie var en väldigt duktig fotograf, bla tog hon många hund och hästbilder och de här har hon tagit på Fritz.

(null)

(null)