Hoppa till innehåll

Bloggen: bra träningspass och grattis på födelsedagen fina syster!

På fredag åker jag för några dagars träning till Portugal så nu har jag full rulle hela veckan med massa privatlektioner, drop in och kurser.
En del av dem tar Cissi som äntligen är tillbaka från en veckas semester! Inte så lång tid tänker ni, men ni anar inte hur bra Cissi är så en vecka har känts som en evighet!
Cissi har hand om faktureringen och en del annat av den administrativa biten och det är henne ni får svar av när ni mailar ang faktura frågor och en del bokningar.
Till den första juli har även Linda börjat arbeta hos mig och jag hälsar henne varmt välkommen.

Jag har hunnit med två träningspass för Anna Hedbys som är tillbaka från semestern. Ett pass på Löva som nu sakta men säkert är på väg tillbaka i form igen. Det tar tid efter en konvalecent där del av griffelbenet opererats bort men det är en jätte god prognos. Han är verkligen en underbar häst och jag ler stort efter varje ridpass.
Nu är han så pass i gång att jag rider två dagar i ridhus med många micropauser och mkt skrittjobb men både travarbetet och galopparbetet lägger jag på lite lätt för varje gång. Jag är lite försiktig att galoppera för mkt i högervarv ännu eftersom det är höger fram som opererats och jag inte vill belasta det för mkt ännu. Den tredje dagen får han skritta ut i skogen och bara mysa. Han känns jätte fräsch och det syns ingenting. Glädje!!!!!

20140702-000241-161076.jpg
Det andra träningspasset var med Lizz i går och det var lite svårare. Hon är också en fantastisk häst men tyvärr har även hon varit konvalecent under våren med en seg vrickning som inte riktigt ville ge med sig. De är luriga och tar lite tid och jag har verkligen velat ge henne tid så hon inte överansträngt sig och riskerat att blu dålig igen. Nu är hon bra och igång igen men vi ligger lite efter planering och det behövs ett gäng timmar med lösgörande och stärkande övningar. Just nu jobbar vi på att susa på framåt i galoppen i både rättvänd och förvänd galopp och som ni vet låter det så mkt enklare än det är….
Men hon kändes mkt finare i dag så jag vet att det är rätt väg att gå.

I går fyllde min fina lilla syster år. Det här är ett suddigt kort från när vi var små…

20140702-002013-1213911.jpg
Det här är lite nyare…

20140702-002114-1274816.jpg
Hoppas du hade en härlig födelsedag syster yster och jag lovar svänga förbi neråt snart så vi kan äta tårta och fira lite! <3