Hoppa till innehåll

Bloggen: Bra start på veckan

Började min morgon tillsammans med Magnus i stallet. Jag är ingen morgon människa men tycker att det är så mkt lättare att knata upp 5.30 än mellan 7-8.
Magnus galopperade Denz och jag började med Löva. Jag ska ringa och se hur det går med min licens ansökan och hoppas jag kan få den till fredag. Jag skulle så gärna vilja starta honom på Lotteräng på fredag. Där tänkte jag även göra min och Lizzans debut start. Hon är inte riktigt klar, enkla bytena, ryggningen och formen är för låg men jag känner att jag måste börja någonstans och nu har jag en plats på fredag så jag åker. Ibland måste man våga göra saker som är lite för svårt och utmana sig själv.

IMG_5065.JPG
Efter Löva hade jag en hurtig elev som tog ett träningspass vid 7.00 innan jobbet. Sen tog Lizz och jag ett pass och hon känns bättre och bättre. Hon är en så fin och snäll häst och hon är en riktig arbetsmyra!

IMG_5071.JPG
Löva i morgon solen.
Så här såg det ut när mina måndags elever red på förmiddagen.

Nu blir det några timmars kontorsjobb och sen ska jag ta ett pass med Denz och prova ett nytt kandar från PS of Sweden som Petra tog med i morse och är snäll och låter mig prova. Berättar hur det kändes.
Njut av solen och denna härliga måndag!

IMG_5074.PNG
Bild från PS of Swedens hemsida

Etiketter: