Hoppa till innehåll

Bloggen: Bakslag

Vilken segflunsa…. Tyckte att det räckte med nästan tre dagar i sängen men var nog lite för ivrig idag…
Hade ett jätte trevligt möte inför vår nya säsong av “stjärnhoppningen”
Dags att casta och ladda inför nya inspelningsdagar och träningar med gröna “Stjärnor”.
Det ska bli jätte kul! Det är alltid lite tomt efter den första advent när allt är över, men jag är glad att jag har ett gäng tappra “gamla” stjärnor som håller i och tränar hårt. Redan i morgon kommer ett gäng av dem och det är ett härligt gäng så jag vill inte vara sjuk och hängig en sekund till!!! Det räcker med att jag fick kasta in handduken i kväll och motvilligt låta Magnus ta över. Inte för att Magnus gör ett dåligt jobb, tvärt om, utan för jag var så himla taggad att köra lektionerna och det var förvänd galopp och enkla byten som stod på schemat för kvällen, en påbyggnad på den övningen med glp/skrittövergångar jag kört tidigare två veckor.
Men efter två lektioner tog förkylningen över så nu ligger jag lite små sur nerbäddad i soffan igen! Det var inget super upplyftande som visades på tvn heller förutom sista perioden av Bayern Munchen vs Arsenal som jag slö tittade på i slutet av andra halvlek.
Nu har jag inte mängder av kanaler att välja och vraka bland, det är också sällan jag tittar på tv och jag missade tyvärr “Ryttareliten” som hade premiär idag. Någon som såg? Vad tyckte ni? Jag får leta upp på SVT play och se den. Kul att det sänds hästrelaterade program tycker jag och håller tummarna för att det var ett bra första program.
Jag håller också tummarna ännu hårdare för att en god natts sömn gör susen och jag är pigg & kry i morgon! Sov gott!

20140312-005318.jpg
Bild på teamet från vårt lunch möte idag.

20140312-005401.jpg
På väg hem från mötet tog jag en sväng in på Bauhaus för att shoppa med några blommor med vårkänsla till stallet. Jag kör just nu kungligt i en äkta disco Volkswagen! #blameitonthedisco