Hoppa till innehåll

Bloggen: Att flyga med astma

I går tog jag flyget ner mot Sturup i Malmö. Väl inne i det fullsatta planet tog det lite tid innan vi kom i väg och medan flygplanets motorer sattes igång kom det väldigt mkt “diesel rök” in i flygplanets kupé som naturligtvis satte det igång min astma. Jag har tyvärr jätte mycket astma och när den ger sig till känna så drar luftrören i hop sig och det blir som ett sugrörstunt rör att andas igenom och tillslut börjar jag hosta vilket är jätte jobbigt. Det är nog egentligen mer jobbigt för alla runt omkring än för mig och ju mer jag tänker på det destomer hostar jag. Känner ni andra astmatiker igen er? Vad som blir extra jobbigt är när flera medresenärer vänder sig om och tittar på mig och himlar med ögonen som om jag vore pestsmittad i stället för att fråga om det är okej! Det underlättar inte astman!!!
Vad som däremot var väldigt trevligt med min flygresa var min lässtund och jag valde att läsa Magdalena Graafs senaste bok “Mitt perfekta liv” som jag sträktläste ut. Så förutom min astma så tittade säkert mina medresenärer ännu mera på mig när jag fnissade högt, blev tårögd och nickade igenkännande av denna underbart skrivna bok. LÄS DEN!!!
Nu är jag nere i Skåne för att fira min kärlek och sambo Magnus som fyller 40

IMG_5403-0.JPG