Hoppa till innehåll

Bloggen: AP-Ridutveckling

I dag fick Denz hoppa och jag tog lite ridledigt för bästa Susanne var här och red Löva och Lizz och fixade med Gino.

I dag var äntligen fina Lina Hedlund tillbaka i onsdagshoppningen. Det har varit så mkt med Alcazar efter Mellon så hon har haft fullt upp, vilket är jätte kul, men jag har saknat henne.
Så i dag var det nästan fullt gäng, vi saknade Petra men annars var Nicke Borg, Jenny Velvet, Linda Bengtzing, Emma, Fredrik och Cissi på plats. Härligt!
Varje onsdag kör vi hoppning och oftast små banor, men idag blev det att rida på 3 eller 4 galoppsprång mellan två hinder.
Den här lilla “Lathunden” för avstånd hittade jag på Hippsons sida där det finns gott om ridpassupplägg och lektionsövningar och mkt mkt mer. En riktigt bra hästsida tycker jag.
Besök den genom att klicka här

20140522-004014.jpg

20140522-004140.jpg

Efter hoppningen gjorde jag lite kontorsjobb tillsammans med fantastiska Cissi som sköter det mesta när det gäller det Administrativa. Det är Cissi ni numera får fakturorna i från och som svarar er på alla frågor gällande fakturor när ni mailar till ekonomi@ap-ridutveckling.se
Cissi har även tagit över det Emma hjälpte mig med tidigare, tex att svara på mail som kommer till boka@ap-ridutveckling.se och registrera avbokningar och igenridningar mm.

Emma har fullt upp med sitt egna bolag vilket är synd för mig men roligt för henne.
Emma hjälpte mig jätte mkt när jag beslöt mig för att göra om hela hemsidan och hon var ett super bra bollplank och kom med många bra idéer. Jag har nu jätte bra hjälp från Linda Clarenbring som är proffs på hemsidor. Det har varit en hel del att fixa med och justera så Linda är inte riktigt klar men jag är jätte nöjd med min nya sida och all hjälp jag har fått av Linda den senaste tiden, vilket har behövts för det är en hel djungel för en hemsideamatör som jag.
Designen och bokningssystemet har jag fått hjälp av ett annat bolag med.
Tack vare alla dessa duktiga människor runt mig blir det väldigt lätt att få till bra saker.
Det är mkt jobb med att driva ett företag och även om det för min del handlar främst om att utveckla ryttare så är det mkt jobb bakom kulisserna som ska fungera för att jag ska kunna leverera så bra som möjligt till mina kunder.
Det är roligt att driva eget och få jobba med det man brinner för och jag brukar ofta säga att man inte gör något helt själv utan det finns alltid folk i bakgrunden som kanske inte alltid syns utåt i egen person men tack vare deras engagemang och jobb blir helheten och slutresultatet väldigt bra.
Det finns väldigt många personer bakom mitt företag men det är mkt tack vare min vän och kollega Agneta Wenninger som jag faktiskt har mitt företag idag. Hon sporrade, hjälpte och stöttade mig 2005 då jag beslutade mig för att lämna ridskolan jag då jobbade på och prova på något nytt som ändå innebar att utveckla ryttare.
Även Lena Bredberg är en viktig person i hur jag gick vidare och byggde upp mitt företag. Det finns många, så ingen glömd även om jag inte har nämnt alla, och framför allt vill jag nämna mitt personalteam som är väldigt viktiga i det här sammanhanget för att allt ska fungera.
Jag registrerade min firma i december 2005 så det är snart 10 år sedan, tiden går fort när man har roligt!

20140522-011755.jpg
På kortet ser ni Agneta och hennes hemsida hittar ni här