Hoppa till innehåll

Bloggen: äntligen måndag

Lite extra mysig måndag för idag kom Magnus föräldrar på besök. Jag hade även besök av det gulliga teamet från Horse1

För hästarnas del blev det en longerdag för Bugge och en skogstur för Lizz medans Löva fick vilodag. Det är väldigt sällan jag longerar men ibland kan det vara ett bra komplement om man vill att hästen ska få jogga med ryggen fri samt att man som ryttare får en möjlighet att se hur hästen rör sig. Den här veckan blir det träningsdagar för Anna Hedbys tisdag och onsdag så det passar bra att både dem och jag tog det lite lugnare idag. Jag tänkte ta ett lugnt premiär träningspass med Löva för Anna i morgon och jag längtar! 

Min elev Karin tränade knoppning inför en tävling så jag passade på att knycka Sacke och Anders tog några kort.  

     Outfit från bla: Träns: PS of Sweden, Täcke: Equalityline,  Jacka:ES